Träning-Träningsgrupper

Träningsgrupper

Att träna beachvolleyboll i träningsgrupp är utan tvekan det bästa sättet att utvecklas som spelare, det är dessutom socialt och roligt. LBAC erbjuder beachvolleybollträning för alla nivåer, från nybörjare till spelare som satsar på rankinggrundande seriespel. I dagsläget har vi tre grupper:

  • Nybörjare (för de som inte spelat beachvolleyboll innan)
  • Fortsättning (för de som spelat en del beachvolleyboll eller vanlig volleyboll innan, och har hyfsat koll på beachregler och slag)
  • Avancerat (för de som spelat mycket beachvolleyboll innan, har god kontroll på alla moment och regler och som spelar mer än en gång i veckan)

Vi har även träning för ungdomar (8-15 år).

Träningar sker på:

  • Tisdagskvällar kl. 19.00-20.30, endast för nivåerna fortsättning och avancerat (en sammanslagen grupp).
  • Onsdagskvällar kl. 19.00-20.30 eller 20.30-22.00, för samtliga nivåer. Med största sannolikhet kommer träningstiderna på onsdagar att rulla så att man tränar kl. 19.00-20.30 varannan vecka och kl. 20.30-22.00 varannan vecka.

12 träningstillfällen är planerade till våren med start tisdagen den 6 februari och onsdagen den 7 februari (vecka 6). Träningsavgiften är 1800 SEK, man behöver också vara medlem i klubben för att delta i träningsgrupperna.

Anmälan tisdagsträning
Anmälan onsdagsträning

För frågor om träningsgrupperna är du varm välkommen att maila traningsgrupper@lbac.se

Serve

Foto: Mattias Stedt