Träning-social-beach

Social beach

Under maj och juni kommer Social Beach spelas i Trädgårdsföreningen. Vi kommer boka när det finns tider och hoppas kunna köra söndagar kl 12-14 och ev någon mer dag. Vi delar på kostnaden för banhyran! Kolla aktuell info på vår facebooksida!

————-

På torsdagar kl. 19.00-21.00 och söndagar kl. 12.00-14.00 ordnar klubben något som kallas Social Beach. Dit kan alla medlemmar komma och spela matchliknande spel för rabatterat pris, och utan att behöva hitta spelare att spela mot. Upplägget är oftast ”Paradise” då man spelar två mot två men rullar mellan spelpartners (ungefär som King i pingis). Ibland blir det att man spelar kortare matcher med samma spelpartner – helt beroende på antalet som kommer dit då man inte behöver föranmäla att man kommer.

Alla medlemmar är välkomna på Social Beach och vill man ta med en vän för att testa på går det jättebra. Social Beach är perfekt för dem som vill spela beachvolleyboll oftare men som tycker att det är svårt att hitta medspelare, eller för dem som bara vill umgås med andra klubbmedlemmar.

Kostnaden för Social Beach är 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdomar upp till 15 år och betalas direkt till Beach Arena på plats.

Vi ses i sanden!

Spel i Trädgårdsföreningen