Träning-klubbens tränare

Klubbens tränare

Klubben har ett flertal tränare som har ansvar för träningsgrupperna. Beachvolleybollen växer i Linköping och när intresset för träningsgrupper ökar, gör även trycket på antal tränare det. Klubben söker därmed kontinuerligt nya tränare som kan hjälpa oss att fortsätta utveckla sporten i Linköping. Just nu satsar klubben på att utbilda våra tränare så att vi kan höja kvaliteten på träningsgrupperna ytterligare. Satsningen innebär att vi försöker ordna med tränarutbildningar men också subventionering av träningsläger.

Tränare som har för avsikt att vara tränare kommande säsong kan ansöka om ersättning upp till 2500 kr/person för träningsläger. Varje träningsläger subventioneras inte mer än 50 % (så antingen söker man för ett träningsläger som kostar 5000 kr eller mer, eller så söker man för fler än ett träningsläger). Ansökan kan skickas in under året, den ska innehålla arrangör, pris, vad som ingår och vilka datum träningslägret är. Pengarna betalas ut i december 2018.

Är du intresserad av att vara tränare eller är du nyfiken på vad det innebär? Hör av dig till traningsgrupper@lbac.se så får du veta mer!