Beachstegen-anmälan

Information och anmälan

Vi följer Svenska Volleybollförbundets regler med några undantag, se regler för beachstegen. Poäng räknas som i vanlig beachvolleyboll och spelad match måste avgöras.

Ett lag kan bestå av 2-4 spelare (tjej, kille eller mix) varav en är huvudansvarig kontaktperson (Spelare 1).

Utmanande lag kommer överens med motståndarlaget om hur lång bokningen skall vara, t ex 1 timme eller 2 timmar med uppvärmning och fortsatt spel efter att avgörande match är färdigspelad. Utmanande lag är också det lag som ansvarar för att boka bana. Sista 5 minuterna ska banan krattas.

Utmanande lag kan utmana samtliga lag lägre i stegen/tabellen samt de 3 lag över. Det vinnande laget tar motståndarnas plats i stegen så motståndarlaget hamnar direkt efter det vinnande laget. Beachstegen finns i anläggningen samt google docs och uppdateras löpande.

Beachstegen rullar på och anmälningar tas in löpande.

Placeringen i stegen kommer vara seedningsgrundande inför en turnering i slutet på terminen.

Anmälan

Anmälan sker till info@beacharena.se eller i vår reception på Finnögatan 1.

Pris

100 kr /lag i inträdesavgift per termin. Betalas i receptionen senast i samband med första matchen. I övrigt gäller ordinarie priser.

Övrigt

Vi har infogat fliken ”Önskemål om dag/tid” för att ni lättare ska se när det passar som bäst för andra lag att spela, notera att det är önskemål.

Huvudansvarig spelare i varje lag får information om anmälda lag. Reservation för regeländringar samt att tävlingsledningen har förbehåll för inplacering av nya lag på annan placering än sista plats.

Resultatlappar finns att hämta i receptionen och vinnarna ansvarar för att lappen lämnas in till reception efter avslutad match.

Vid frågor

Kontakta oss gärna på 013 – 39 00 256.